Arbor vervolgt distributeur

Leverancier van client/server-software voor zakelijke planning, analyse en managementrapportage, Arbor Software Corporation, is een gerechtelijke procedure tegen Comshare begonnen.

Dit bedrijf uit het Amerikaanse Ann Arbor, Michigan, distribueert vanaf begin 1994 Arbor Software-produkten. Arbor beweert nu dat Comshare de overeenkomst heeft misbruikt en frauduleus heeft gehandeld. De distributeur verspreidt verschillende versies van de database-server Essbase tegen verschillende royalties-niveaus. De ontwikkelaar beschuldigt Comshare ervan systematisch te weinig te hebben betaald en royalties niet te hebben gemeld.
De klacht is ingediend bij het United States District Court for the Northern District of California. Arbor vraagt om schade- en kostenvergoeding en een gedwongen aanwijzing waardoor Comshare in de toekomst de produkten van Arbor niet meer mag distribueren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-13T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.