Onderhoud uit luchtvaart in IT

SQL Systems, leverancier van oplossingen voor computerised asset management and maintenance systems, organiseert RCM2-cursussen.

RCM2 (Reliability-Centred Maintenance) is een in de burgerluchtvaart ontwikkelde onderhoudsstrategie die gericht is op het voor elk bedrijfsmiddel vastleggen van de juiste vorm en frequentie van onderhoud. De RCM2-methodiek is door Aladon ontwikkeld. Licentiehoudende partners geven er cursussen in; SQL is partner in Nederland.
Volgens SQL beseffen organisaties steeds vaker dat de klassieke manier van onderhoud plegen niet meer van deze tijd is. Bedrijfsmiddelen worden steeds complexer, de onderhoudseisen worden hoger en aspecten als milieu, kwaliteit en veiligheid mogen niet over het hoofd worden gezien. Dit vereist goed gepland en gestructureerd onderhoud, waarvoor een strategie moet worden opgezet. RCM2 is hiervoor een geschikte methode, aldus SQL.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.