Nieuw bestuur NGI moet leden werven

Op de Ledenraadsvergadering van 21 november is het nieuwe bestuur van het Nederlands Genootschap voor Informatica (NGI) voorgedragen en geaccepteerd. Het bestuur ziet zich voor een zware taak gesteld.

Het NGI moet zich veel meer profileren en nieuwe leden werven bij nieuwe doelgroepen. Deze zomer ontstond tussen het zittende bestuur van het NGI en de Ledenraad een dermate hoog oplopend conflict over een zwaar mislukte ledenwerfactie (ieder lid brengt een nieuw lid aan) dat het bestuur opstapte.
Voorzitter van het nieuwe bestuur is C. Verhoeven, voormalig algemeen directeur van RCC en nu zelfstandig werkzaam als interim-manager. A. Melief, die al zeven jaar actief is als bestuurslid van de regio Limburg, wordt vice-voorzitter. A. Notschaele, naast het bestuurslidmaatschap werkzaam als zelfstandig adviseur, krijgt de taak om de contacten tussen het NGI en externe instanties te onderhouden. Het bestuur wil het beschadigde imago van het NGI herstellen door een verbeterde communicatie op alle fronten. Zo moet het contact tussen bestuur enerzijds en de afdelingen en regio's anderzijds beter worden, maar vooral zal de vereniging meer naar buiten moeten treden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.