Exacomm samen met Internoc

Jan de Gier, oprichter en directeur van Exacomm heeft in hoofdlijnen overeenstemming bereikt met Internoc over participatie van laatstgenoemde in zijn onderneming. Het was bekend dat Exacomm zocht naar een bredere financiële basis voor het verder ontwikkelen van het IT-beheersysteem.

Daarnaast wil het bedrijf zich toeleggen op het beheren op afstand van netwerken en IT-infrastructuur. Aan de andere kant maakte Internoc er geen geheim van dat het in De Giers onderneming een interessante partner zag.
De samenwerking maakt het mogelijk het 'remote' beheercentrum in Rijswijk op te bouwen. Daarnaast is er nu ruimte voor verdere ontwikkeling bij een aantal bedrijven die tot de klantenkring van Exacomm horen. De principe-overeenkomst biedt Internoc de mogelijkheid om op termijn een meerderheidsbelang in Exacomm te verwerven. Over de nadere invulling en uitwerking van de details wordt nog onderhandeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.