Salesforce.com verwelkomt nieuwe regiodirecteur

Hans Brouwer is de nieuwe Benelux-directeur van online crm-leverancier Salesforce.com. Hij rapporteert in deze functie direct aan Andrew Jacques, vice president Noord-EMEA.

Online crm-leverancier Salesforce.com heeft Hans Brouwer aangesteld als nieuwe directeur voor de regio Benelux. Hij volgt daarmee Chrétien Minke op die de positie sinds de zomer van 2005 bekleedde.

Brouwer werkte de afgelopen jaren als vice president Internationale Verkoop bij NetIQ en had verschillende verkoopfuncties bij Compuware in Noord-Amerika en Azië. Daarvoor werkte hij onder meer bij Computer Associates en IBM. Hij studeerde in 1989 af aan de faculteit Wis- en Natuurkunde van de Universiteit van Amsterdam. Hans Brouwer is tevens lid van het Computable-panel.

Voorganger Minke werd destijds verantwoordelijk voor het opzetten en vormgeven van de Benelux-organisatie van Salesforce.com. Brouwer ziet nu een snelle groei van producten voor supportafdelingen en voor ondersteuning van indirecte verkoopkanalen. "Het is een prachtige uitdaging om dit leiderschap verder uit te breiden in mijn 'eigen' regio", aldus de nieuwe directeur. Het is onduidelijk wat Chrétien Minke gaat doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-17T10:20:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.