Internet in Business voortaan in Rai

Media Development Europe uit Eindhoven is een overeenkomst aangegaan met beurs- en congresorganisator Rai. Gevolg is dat de demo- en informatiedagen Internet in Business verhuizen naar Amsterdam.

Het eerstvolgende evenement staat gepland op 2 en 3 september 1997. Beurs annex congres, eerder gehouden in Eindhoven en Utrecht, richt zich op het bedrijfsleven dat interesse toont voor zakelijke toepassingen op Internet. Voor de Rai, dat een belang in Media Development Europe heeft genomen, betekent de samenwerking een belangrijke aanvulling. In het portfolio ontbrak namelijk een evenement op dit gebied.
De 'organisatoren' van Internet in Business willen met het evenement ook naar het buitenland. Een aanzet daartoe is de Belgische première op 16 en 17 april in de Brabanthal te Leuven. Plannen voor vergelijkbare beurzen in andere landen liggen klaar. "De toekomst voor meer van dit soort evenementen ziet er rooskleurig uit. De samenwerking met de Rai levert ons de maximale synergie. Wij de concepten, zij de resources, aldus E. van den Kieboom, directeur Media Development Europe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.