Brocom AS/400-dealer voor agenten

Softwareleveranciers voor de AS/400, die de aandacht niet langer op het leveren van de hardware willen richten, krijgen op korte termijn een alternatief aangeboden. Brocom uit Huizen wil deze 'agenten' alle beslommeringen rond de hardware uit handen nemen.

Hierdoor kunnen zij al hun aandacht wijden aan het op de markt brengen van applicatie-software, vrijwel zonder uitzondering decore business van deze IBM-partners.
De onderneming verwacht in de loop van volgend jaar van zo'n tien agenten de hardware-activiteiten te kunnen overnemen. Hoewel Brocom al geruime tijd de kleinere modellen in de AS/400-lijn voert, mag het bedrijf vanaf heden alle modellen leveren. Sinds Brocom teruggekocht werd van HCS door het toenmalige management, is het de onderneming voor de wind gegaan. Een jaarlijkse groei van 30 procent werd steevast voorspeld, en wat meer is, gerealiseerd. Deze ontwikkelingen leiden dit jaar tot 80 miljoen gulden winstgevende omzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.