Tool voor elektronische handel

Brink Automatisering heeft een ontwikkeltool op de markt gebracht, die het ontwikkelen en onderhouden van transactie-georiënteerde bedrijfsapplicaties aanzienlijk moet versnellen.

De 'enterprise tool' Prolifics is bedoeld voor zowel web-gebaseerde applicaties als voormulti-tier client/server-architecturen. Het bedrijf vertegenwoordigt in Nederland de Amerikaanse softwarefabrikant Jyacc. Profilics zou het eerste rad-tool (rapid application development) en object-georiënteerd ontwikkelgereedschap zijn dat de middleware-oplossing Tuxedo combineert met 'Visual Server Development'.
Anders dan bij andere ontwikkelomgevingen dwingt Profilics niet te kiezen tussen Rad- en oo-technieken, maar biedt het de combinatie van beide technieken. De fabrikant claimt aanzienlijke produktiviteitswinst bij de ontwikkeling van 'server gebaseerde applicaties'. Door de multi-tier gepartitioneerde implementatie zou de inzet van Prolifics tot snellere responsetijden leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.