CMG geeft les aan hbo's

Automatiseringsbedrijf CMG gaat voor de klas staan. Op - voorlopig - drie hbo-instellingen gaat het lesgeven in uiteenlopende onderwerpen. Op de Ichtus Hogeschool in Rotterdam krijgen de leerlingen ondermeer lessen in rapid application development (rad).

De Hogeschool van Utrecht geeft de studenten - via CMG - de mogelijkheid om verschillende Microsoft-produkten onder de knie te krijgen. "De eindverantwoordelijkheid zowel voor de inhoud van de lessen als van de beoordeling van de studenten ligt bij de school, maar we doen alles in nauw overleg.", zegt Jaap Zwaan van hethuman resources management van CMG. Het bedrijf heeft een tweeledig doel met het onderwijs. Enerzijds wil het de aansluiting op het bedrijfsleven verbeteren, anderzijds hoopt het zo een aantal mensen te recruteren. In mei volgend jaar wordt het project door CMG, de scholen en het HBO-I-platform, dat alle informatica-opleidingen binnen het hbo overkoepelt, geëvalueerd. Wellicht wordt het daarna nog uitgebreid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.