Cellen verleden tijd bij Origin

De nieuwe organisatiestructuur van de gefuseerde ondernemingen BSO en Philips C&P rekent definitief af met de door oprichter Eckart Wintzen zo gekoesterde cellen. In de plaats daarvan komen zogenaamde service-lijnen, die een specialisme opbouwen en onderhouden en die meestal bestaan uit meerdere vestigingen.

Dit meldt de kersverse directeur Nederland, Hans Stellingsma, voorheen werkzaam bij ondermeer Microsoft en KPN.
Deze weet te melden dat Origin niet meer alles voor iedereen kan betekenen. Het bedrijf kiest dan ook een aantal specialismen, waarin het internationaal wil uitblinken, zoals implementaties van grote systemen, desktop- en mainframebeheer en Internet en elektronisch zakendoen. Ook structureert Origin zich zo goed mogelijk naar de geografische locatie van grote klanten. Om dielarge accounts zo goed mogelijk te bedienen vormt het specifieke teams, die moeten kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Op afnemers uit het midden- en kleinbedrijf zit Origin niet langer te wachten, zo meldt Stellingsma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.