Recordresultaten voor EMC

EMC heeft vorig jaar recordresultaten behaald. De omzet bedroeg 2,28 miljard dollar, een stijging van 18 procent ten opzichte van boekjaar 1995. De nettowinst kwam uit op 327 miljoen dollar, eveneens een groei van 18 procent.

Het vierde kwartaal van 1996 was, met een nettowinst van 124 miljoen dollar, het meest succesvolle kwartaal in het zeventienjarig bestaan van EMC.
EMC schrijft het succes toe aan de verkoop van opslagsystemen voor open computersystemen. Ook de introductie van de nieuwe generatie Symmetrixintegrated cached disk array-systemen voor ondernemingsbrede opslagomgevingen verliep goed. EMC heeft inmiddels ook een nieuwe generatie Symmetrix ICDA-systemen voor centrale informatie-opslag op de markt gebracht. Deze produkten zijn bedoeld voor computeromgevingen die uit mainframes of open systemen bestaan op basis van Unix- en Windows NT-besturingssystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-18T00:00:00.000Z Redactie Computable