Omzet en winst APC gestegen

1996 Was voor APC (American Power Conversion) een succesvol jaar. Het bedrijf levert produkten om PC's, servers en netwerken te beschermen tegen stroomstoringen. De omzet hiervan nam vorig jaar met 37 procent toe tot 706,9 miljoen dollar.

Uiteindelijk kwam de winst uit op 92,4 miljoen dollar, tegenover een winst van 69,5 miljoen dollar in 1995.
Volgens Rodger B. Dowdell,president enceo van APC, betaalden de produkt- en marktinvesteringen die in 1995 zijn gedaan, zich in het afgelopen jaar terug. Vooral op de servermarkt werd een groeiende afzet bereikt. Over de gehele linie genomen namen zowel de Amerikaanse als de internationale omzet behoorlijk toe. Dowdell meldt ook dat de samenwerkingsverbanden die met diverse technologieleveranciers zijn gesloten, succesvol waren. Zo werd in het vierde kwartaal van 1996 een partnerschap met Unisys uitgebreid. Unisys zal voortaan ook APC-produkten voor netwerken aanbieden in West-Europa, Rusland, het Midden-Oost en Afrika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-24T00:00:00.000Z Redactie Computable