Bescheiden toename winst LCI

LCI Computer Group realiseerde in 1996 een nettowinst na belasting van 5,3 miljoen gulden. In 1995 was de winst nog 3,2 miljoen. De omzet steeg met 27 procent van 165,8 miljoen in 1995 naar 210,7 miljoen vorig jaar.

Geografische uitbreiding en nieuw gestarte activiteiten droegen 12 procent bij aan de toename van de jaaromzet. LCI - met kantoren in de Benelux - vestigde zich ook in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en breidde uit in de Verenigde Staten. Hier werden zogehetenprofit centres opgericht voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Daarnaast zocht LCI vorig jaar zijn heil in de lancering van talloze nieuwe produkten voor ondermeer printers en printeraansluitingen en het elektronisch handelsverkeer (de Smartpen). Het bedrijf noteerde vorig jaar één grote tegenvaller: de groothandelsactiviteiten van de Deense dochteronderneming moesten worden opgeheven door tegenvallende marges.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-11T00:00:00.000Z Redactie Computable