Verdubbeling nettowinst Baan

In het eerste kwartaal van 1997 zag Baan Company zijn nettowinst uitkomen op 12,3 miljoen gulden, een stijging van 184 procent in vergelijking met het eerste kwartaal van vorig jaar.

De omzet steeg met 59 procent van 77,9 miljoen in de eerste drie maanden van 1996 naar 123,9 miljoen dit kwartaal. De licentie-inkomsten bedroegen 77,4 miljoen, een toename van 93 procent ten opzichte van 40,1 miljoen in het eerste kwartaal van vorig jaar.
De sterke groei is illustratief voor de grote wereldwijde vraag naar Baan-producten, aldus Tom Tinsley, Baanspresident enchief operating officer. "Wij boeken voortdurend vooruitgang in het ontwikkelen van geavanceerde erp-software die we kunnen aanbieden op de belangrijkste verticale markten en in de keten van toeleveranciers. Dankzij een groot aantal nieuwe partnerovereenkomsten die wij recentelijk hebben gesloten, kunnen wij de indirecte kanalen nog beter uitbouwen, waardoor wij ons kunnen richten op de snelgroeiende markt van kleine en middelgrote ondernemingen."
Een van die nieuwe overeenkomsten is gesloten met Hyperion Software. Gezamenlijk zal een nieuwe generatie financiële pakketten worden ontwikkeld.
 
streamer: De sterke groei is illustratief voor de wereldwijde vraag naar Baan-producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-01T00:00:00.000Z Redactie Computable