SSA uit rode cijfers

De sterke vraag naar Bpcs client/server-producten heeft voor System Software Associates (SSA) in het op 30 april afgesloten tweede kwartaal geleid tot een recordomzet en een terugkeer naar de zwarte cijfers.

De omzet kwam uit op 98,1 miljoen dollar tegen 82,5 miljoen in dezelfde periode een jaar eerder. De omzet uit softwarelicenties nam in het afgelopen kwartaal toe met 25,4 procent tot 65,1 miljoen, en met 30 procent tot 130 miljoen in de eerste zes maanden van het lopend boekjaar. SSA realiseerde in het eerste halfjaar een totale omzet van 190 miljoen dollar. Het bedrijfsresultaat kwam uit op 3,9 miljoen dollar; een jaar eerder meldde het bedrijf nog een verlies van 9,6 miljoen dollar.
SSA is een leverancier van platform-onafhankelijke bedrijfsautomatiseringsoplossingen voor industriële ondernemingen. Volgens Roger Covey,ceo en bestuursvoorzitter van SSA, is een sterk toegenomen marktacceptatie van Bpcs client/server-producten zichtbaar. Hij doelde op de ruim zeventig nieuwe contracten die in het tweede kwartaal van het afgelopen boekjaar zijn afgesloten. De korte implementatietijd is een sterk concurrentievoordeel, meent SSA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.