Nettowinst Getronics neemt toe

De nettowinst van Getronics is over de eerste zes maanden van 1997 met 45 procent gestegen tot 79 miljoen gulden. Dit resultaat werd behaald met een omzettoename van 19 procent tot 1,276 miljard gulden.

Getronics schrijft de winstgroei vooral toe aan de activiteiten van Raet. Het bedrijf verwierf in de tweede helft van 1996 de resterende 50 procent van de aandelen. Door de groei van de organisatie nam de dienstverlening op het terrein van software-ontwikkeling en -beheer toe met 25 procent en de omzet in ICT-systemen met 23 procent. De consultancytak is vergroot door het nemen van een belang van 65 procent in Business Management Group. Ook dienstverlenende activiteiten op het vlak van personeelsinformatiesystemen, computer- en netwerkbeheer, Internet, elektronisch betalen en e-handel namen toe.
De resultaten van Getronics in Scandinavië toonden herstel, namen toe in Engeland en Duitsland en bleven achter in Spanje en België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.