Micrografx in rode cijfers

Leverancier van grafische software Micrografx heeft in het boekjaar 1997 een verlies geleden van 6,2 miljoen dollar. Vorig jaar realiseerde de onderneming nog een winst van 1,1 miljoen dollar.

Ook de omzet daalde van 72,9 naar 64,9 miljoen dollar. Het vierde kwartaal van het boekjaar, dat op 30 juni werd afgesloten, liet een omzet van 15 miljoen dollar (1996: 16,7 miljoen) en een verlies van 3,9 miljoen (1996: 1 miljoen) zien. Micrografx trok in dit kwartaal bijna tien miljoen dollar uit voor de aankoop vanadvantage technologies envisual software. Verder reserveerde het bedrijf in het tweede kwartaal een bedrag van 2 miljoen dollar voor een reorganisatie van de operationele kant van de onderneming.
Volgens Doug Richard,president enchief executive officer, is het afgelopen jaar een overgangsjaar geweest. Hij verwacht positieve resultaten in de tweede helft van boekjaar 1998.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.