Cap tevreden over groei

Het eerste halfjaar van 1997 realiseerde Cap Gemini een nettowinst van 53,7 miljoen gulden. Dat is een stijging van 30,8 procent in vergelijking met de 41,1 miljoen over de eerste zes maanden van 1996.

De omzet in de eerste helft van dit jaar kwam uit op 555,9 miljoen gulden. Dat betekent een toename van 14,7 procent in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar (omzet: 484,5 miljoen). Het aantal medewerkers steeg van 5179 eind 1996 naar 5386 eind juni 1997.
Cap Gemini genereerde de afgelopen maanden vooral omzet met activiteiten rond euro, Jaar 2000, Internet (vooral elektronische handelstoepassingen) en intranet. Het automatiseringsbedrijf deelde verder mee dat het vorig jaar gestarte Cap Gemini Information Systems Management inmiddels naar tevredenheid draait. Het bedrijf richt zich op uitbesteding en onderhoud van applicaties en netwerken. Ook de nieuwe onderneming Cap Gemini Interim Management, die meer interim-managers moet opsporen, heeft een goede start gemaakt, aldus Cap.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.