Sanderink betaalt niet voor Numis-200

Multihouse moet de samenwerkende nutsbedrijven onmiddellijk 5,9 miljoen gulden schadevergoeding betalen wegens het mislukte Numis-2000 project. Dat bepaalde de Haagse rechter in een kort geding dat het samenwerkingsverband heeft aangespannen tegen de Goudse automatiseerder.

De 5,9 miljoen schadevergoeding is onderdeel van het akkoord dat beide partijen sloten om het conflict over Numis-2000 op te lossen. Afgesproken is dat Multihouse zichzelf te koop zou zetten en dat uit de opbrengsten 5,9 miljoen gulden aan de nutsbedrijven betaald zou worden. De nieuwe eigenaar Sanderink acht zich echter niet gebonden aan dit akkoord. Hij weigert te betalen, ook nu hem het vonnis ter ore is gekomen. "Het is voor mij een principekwestie geworden. Ik weet van geen overeenkomst. We zijn nooit te beroerd om iets te tekenen, maar dat is hier niet gebeurd. Misschien worden er spelletjes gespeeld, maar wij gaan in ieder geval door tot het gaatje.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.