Banyan ziet licht aan horizon

Voor het eerst sinds het tweede kwartaal van 1996 sluit Banyan Systems een kwartaal weer winstgevend af. Het derde kwartaal van 1997 liet een winst zien van 769 duizend dollar, tegenover een verlies van 783 duizend dollar in dezelfde periode vorig jaar.

Dit lichtpuntje neemt niet weg dat de aanbieder van netwerkproducten grote zorgen kent. Ondanks reorganisaties en kostenreducties daalde de omzet in het derde kwartaal naar 18,8 miljoen dollar, tegenover 28,1 miljoen in hetzelfde kwartaal van 1996. De omzet na de eerste negen maanden van dit jaar kwam uit op 55,9 miljoen dollar, versus 88,3 miljoen dollar vorig jaar. Banyan staat na drie kwartalen nog steeds in de rode cijfers. Het leed een verlies van 19,2 miljoen dollar, inclusief een reorganisatielast van 9,7 miljoen. Vorig jaar omstreeks deze tijd meldde het bedrijf een verlies van 228 duizend dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.