Bètaversie van CA Unicenter voor Sap

De vorig jaar gesloten overeenkomst tussen Sap en Computer Associates om CA's Unicenter geschikt te maken voor het beheer van Sap-omgevingen heeft nu een eerste bèta-versie van 'Unicenter for Sap' opgeleverd.

Ook in Nederland is een testsite. Sap-gebruikers krijgen met Unicenter de beschikking over geavanceerde mogelijkheden voor netwerkbeheer, zoals automatische softwaredistributie over het totale netwerk.
Volgens Computer Associates zijn er door het gebruik van Unicenter for Sap minder Sap-specialisten nodig. Door Unicenter te gebruiken voor het beheer van wan en lan zouden IT-managers hun Sap-omgeving gemakkelijk kunnen integreren met andere aanwezige applicaties. De integratie vindt plaats op drie niveaus: via agents, via een 3D-interface en via de database. Wat dat laatste betreft heeft CA de beschikking gekregen over Sap's MIB, management information base, een beschrijving van alle componenten binnen de Sap-omgeving. Hiermee kunnen bestaande databases als Oracle, Sybase, Ingres en SQL Server aangesproken worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-09T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.