Packard Bell reduceert ondersteuning

Packard Bell Nec werkt aan een serie lichte PC's die processoren van Cyrix in plaats van Intel gebruiken. Bovendien krijgen nieuwe klanten van de PC-fabrikant geen onsite dienstverlening meer en minder uren technische hulp.

Naar verwachting lanceert Packard Bell op 12 januari een lijn PC's met 220 MHz Media GX-processoren van Cyrix, 24 MB geheugen, 20-speed CD-rom-spelers en 56 Kbps modems. De nieuwe systemen zouden veel lijken op de Pressario 2240 van Compaq, die op 14 januari uitkomt en ook deze chip zou gebruiken. Cyrix bevestigt noch ontkent het bestaan van een dergelijke processor. Geruchten doen echter de ronde dat Packard Bell zijn nieuwe systemen in februari met een 233 MHz-versie uitrust.
Verder beëindigt Packard Bell de periode van negentig dagen dienstverlening-ter-plekke die nu nog voor nieuwe producten geldt. Dit melden wederverkopers en bronnen binnen het bedrijf. In de toekomst hebben klanten alleen recht op een jaar 'depot-hulp'. Dit wil zeggen dat gebruikers systemen met mankementen zelf moeten inleveren bij de leverancier.
Een woordvoerder van Packard Bell wou geen commentaar geven op niet-geïntroduceerde producten en weigerde ook in te gaan op de berichten over service-reorganisaties. Wederverkopers beweren echter dat de firma de ondersteuning van zeven volle dagen per week terugbrengt naar twintig uur per dag van 5.00 uur 's ochtends tot 1.00 uur 's nachts. Ook zou er geen hulp meer worden verleend tijdens zeven Amerikaanse nationale vakanties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.