Sita Scitor verder als Equant

Scitor, aanbieder van wereldwijde netwerkdiensten voor zakelijke gebruikers, heeft de naam veranderd in Equant. Met de nieuwe naam hoopt men een grotere bekendheid te krijgen.

Equant heeft ambitieuze groeiplannen. De omzet zal dit jaar verdubbelen, zo verwacht de leiding. In het jaar 2000 moet de omzet boven de 1 miljard dollar uitstijgen. Achter Equant steekt Sita, een coöperatie van meer dan zeshonderd organisaties in de luchtvaart en reiswereld, die een enorm netwerk voor de luchtvaartmaatschappijen exploiteert. Morgan Stanley Capital Partners heeft een belang van 30 procent in de onderneming.
In 1991 werd Scitor opgericht om het gebruik van dit netwerk ook aan ondernemingen uit andere sectoren te verkopen. Dit netwerk kent momenteel al ruim 100.000 aansluitpunten in 225 landen en regio's. Men claimt het hoogste bereik in de industrie. Daarnaast biedt Equant geavanceerde netwerkdiensten. Nederland behoort tot de zes belangrijkste markten. De Rabobank en ING zijn grote Nederlandse klanten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.