Workflow onderdeel van Coda Financials

De Engelse leverancier van financiële software Coda, gaat zijn software uitrusten met workflow- en Internet-functionaliteit. Deze ontwikkeling is het gevolg van de aankoop van het softwarebedrijf SHS uit Reykjavik. De gebruikte technologie is gebaseerd op Microsofts Active-X en com/dcom (Common Distributed Object Models).

Het workflow-onderdeel van de module is in staat om basale werkstromen uit te zetten. De functionaliteit is in principe niet meer dan zeer uitgebreide 'to-do'-lijst met keuze- en controle-mogelijkheden. Een ander onderdeel van Coda Components betreft Coda-Internet. Dit stelt de gebruiker in staat om gegevens van Internet af te halen. Ook is er interactie met Coda-Workflow en Coda-Alerts (het waarschuwingssysteem binnen Coda Components) mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om via Coda Financials, workflows over Internet te transporteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-31T00:00:00.000Z Redactie Computable