Novells Nest op laag pitje

Koffiezetters, koelkasten en ventilatoren zullen even moeten wachten voordat ze in een netwerk worden opgenomen. De Nest-technologie (Novell Embedded Systems Technology) die dat mogelijk maakt is dan wel veelbelovend, maar de ontwikkeling trekt een te grote wissel op Novell.

Novell wil de ontwikkeling hiervan daarom onderbrengen in een apart bedrijf. Het bedrijf dacht elektriciteitsbedrijven en consumenten te interesseren voor het aan een netwerk koppelen van allerlei apparatuur.
Reeds ontwikkelde op IT-gerichte Nest-produkten, componenten die intelligentie toevoegen aan printers, faxen en scanners, zullen worden ondergebracht in Novells Internet-divisie. Het bedrijf is er in geslaagd een groot aantal printerfabrikanten te overtuigen van het nut van 'Nest-enabled' printers. Ook de 'autorouting'-technologie voor fax-diensten en de Office SDK (software development kit), voor printers, kopieermachines en scanner, gaat naar dezelfde divisie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-05T00:00:00.000Z Redactie Computable