IT-manager in VS ontdekt Internet

IT-managers van zeer grote ondernemingen maken steeds meer gebruik van Internet. Ze zetten dit medium voornamelijk in voor onderzoek en het verzamelen van informatie.

Ook wordt het Web vaak gebruikt voor de externe communicatie. Zo blijkt uit een onderzoek van het Cambridge Information Network onder 280 Amerikaanse toonaangevende IT-managers met toegang tot Internet.
Van de IT-managers gebruikt 89 procent Internet ten minste wekelijks, 63 procent zeker dagelijks en 10 procent continu. De meeste managers lezen minstens een keer per dag hun e-mail en kijken op het Web. Meer managers beginnen de dag met het lezen van hun e-mail dan met het doorbladeren van de krant.
Volgens het onderzoek heeft 73 procent regelmatig contact met collega's over strategische en technische kwesties. Bijna 90 procent van de ondervraagde managers ziet geen bezwaren in het delen van informatie met hun collega's en concurrenten. De technologische veranderingen gaan momenteel zo snel dat het bijna onmogelijk is alle trends bij te houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-02-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.