SNI kiest voor Techforce-software

Siemens Nixdorf Informationssysteme (SNI) heeft besloten de Cosmos-technologie van de Hoofddorpse onderneming Techforce in haar 'software-fabrieken' te gebruiken ter bestrijding van het jaar 2000-probleem. Daartoe is een samenwerkingsverband afgesloten. Behalve SNI behoren ook Cap Gemini, Compuware en Unilog tot de partners van Techforce.

De oplossingsmethodiek die Techforce heeft ontwikkeld voor het 'jaar 2000'-probleem begint steeds meer aan te slaan. Het bedrijf is bij meer dan zestig projecten betrokken. De kracht van de Cosmos 2000-methode bestaat uit het nauwgezet bestuderen van grote hoeveelheden softwarecode. De tools worden aangepast aan de specifieke situatie. Techforce zegt zo goedkoop te kunnen werken. Het onderzoeksbureau Gartner heeft berekend dat het gemiddeld een dollar per regel computercode kost om het millennium-probleem op te lossen. Dit bedrijf zegt het voor 10 a 25 dollarcent te kunnen doen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.