Distributie HP via Internet

Hewlett-Packard gaat distributiepartners in heel Europa ook via het Internet bedienen. Orders kunnen langs elektronische weg worden gegeven.

De Europese 'remarketing' service, genaamd Euros, stelt distributeurs, 'value added resellers' (var's) en 'corporate resellers' in staat systemen zoals werkstations, servers en randapparatuur 'on-line' te bestellen. Euros verkort de afleveringstijden van twee à drie weken tot ongeveer vijf dagen.
Het systeem zou gemakkelijk zijn te gebruiken. De distributiepartners hoeven geen extra investeringen te doen. Euros is een pilot-programma voor elektronisch zakendoen. De dienst biedt ook toegang tot uitgebreide produktinformatie. Als partners een order plaatsen, worden de produkten automatisch toegewezen naar hun rekening. Binnen drie dagen worden de bestelde produkten verzonden. HP is van plan Euros in de toekomst verder uit te breiden. Ook grote klanten zullen dan kunnen zien of bepaalde produkten beschikbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-28T00:00:00.000Z Redactie Computable