Eerste produkten Novonyx in najaar

De eerste produkten van de door Netscape en Novell opgezette joint venture Novonyx zullen in het najaar opgeleverd worden. Het betreft hier Netscape Enterprise Server (onderdeel van de softwarebundel Suitespot) en Fasttrack Server, beide voor Intranetware, die door Netscape en Novell gezamenlijk aan de man zullen worden gebracht.

De overige componenten van Suitespot voor Intranetware-gebruikers volgen later.
Netscape heeft een grote slag geslagen nu het gebruik kan maken van het grote klantenarsenaal van Novell. Hiermee heeft het bedrijf in één klap een voet tussen de deur gekregen bij middelgrote en grote ondernemingen. Novell op zij beurt weet zich verzekerd van een nauwe samenwerking met het lieverdje van het Internet. In de marketing zal Novell dankbaar gebruik maken van het positieve beeld dat Netscape geniet. Daarnaast gaat Netscape aan de slag met de Novell Directory Service, een van de kroonjuwelen van het bedrijf.
De gezamenlijke organisatie Novonyx in Utah zal eind van dit jaar ongeveer honderd man sterk zijn.Er zullen geen aparte landenorganisaties voor Novonyx worden opgezet. Wel zullen beide bedrijven op lokaal niveau nauwer gaan samenwerken. Wat dit voor de Nederlandse markt betekent was ook voor Novell Benelux nog niet duidelijk. Hoeveel geld beide bedrijven in hun gemeenschappelijke onderneming steken wil men niet bekendmaken. De website van de nieuwe onderneming is te vinden ophttp://www.novonyx.com/.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-25T00:00:00.000Z Redactie Computable