Unisource in wereldwijd Isdn

Unisource wil samen met AT&T een wereldwijd Isdn-netwerk opzetten. In meer dan zestig landen zal men de dienst aanbieden. Nog onduidelijk is wanneer het netwerk in bedrijf wordt gesteld en wat de kosten zijn van het opzetten van een dergelijke infrastructuur.

Unisource is een consortium waarin een aantal Europese telecombedrijven samenwerkt, zoals PTT Telecom. De in Zwitserland gevestigde dochter Unisource Carrier Services (UCS) is samen met AT&T verantwoordelijk voor dit project.
Op het programma staat ondermeer het ontwikkelen van zogenoemde 'multiple routing'-technieken voor het garanderen van de route-beschikbaarheid en de kwaliteit van het netwerk. Voor het beheren van het nieuwe netwerk, zullen de twee partners uniforme standaarden toepassen. Welke standaarden men ondersteunt en hoe kwaliteit gedefinieerd moet worden, maken de twee partners in een later stadium bekend. Het netwerk zal niet alleen door de Unisource-partners gebruikt kunnen worden, maar ook door derden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-11T00:00:00.000Z Redactie Computable