Kleine bedrijven prefereren Lantastic

Een kwart van alle Amerikaanse bedrijven met een netwerk maakt gebruik van Lantastic als besturingssysteem. In bedrijven met vier werknemers of minder is het het meest gebruikte netwerk.

Dat blijkt uit een onderzoek van International Data Corporation (IDC). In 1996 gebruikte 24,3 procent van de kleine bedrijven in de Verenigde Staten (door IDC gedefinieerd als firma's met honderd werknemers of minder) Lantastic tegenover 15,6 procent een jaar daarvoor.
Artisofts marktaandeel bij zeer kleine bedrijven (met vier werknemers of minder) is 41,9 procent. In dit segment komen Novell en Windows 95 op een gedeelde tweede plaats, beide bedrijven met een aandeel van 22,6 procent. Artisoft richt zich speciaal op kleine bedrijven. Met Lantastic 7.0 kunnen bijvoorbeeld meerdere gebruikers Internet gebruiken met één modem en één Internet-account. De Benelux telt ongeveer 100.000 Lantastic-gebruikers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-27T00:00:00.000Z Redactie Computable