Vijfde bèta Netscape Communicator

Naar het zich nu laat aanzien zal er van Netscape Communicator ook nog een vijfde preview release verschijnen voordat de software-bundel officieel wordt vrijgegeven.

Dit laatste staat volgens Netscape nog gepland voor eind juni, maar aangezien de vierde preview release niet voor half mei verwacht wordt, zou het waarnemers niet verbazen als Communicator pas in het derde kwartaal officieel beschikbaar komt.
De functionaliteit hiervan zal wel groter worden dan eerder aangekondigd. De eerste commerciële versie van Communicator zal namelijk al direct Netscape's nieuwe Netcasterpush-technologie bevatten. Netcaster, voorheen bekend als Constellation, maakt het voor gebruikers mogelijk om via een 'tuner' af te stemmen op bepaalde 'kanalen' en deze te integreren met hun desktops (in Netscape-terminologie nu Webtops genaamd) waarna de inhoud daarvan automatisch op zelf te bepalen tijden naar de PC van de gebruiker verzonden wordt. Uitgevers kunnen met Netcaster dergelijkepush-kanalen creëren en IT-managers kunnen het gebruiken om een intern nieuwssysteem op hun intranet te bouwen. De vierde preview release zal als tuner de software van Marimba bevatten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.