Xerox met software voor documentbeheer

Xerox komt met 'intuïtieve' software op de markt voor het beheer van documenten op intranetten. De gebruiker van deze nieuwe Docushare-software hoeft geen kennis te hebben van de pagina-opmaak-taal Html.

De software werkt onafhankelijk van het gekozen bestandsformaat. Hierdoor kunnen gebruikers elk soort document in de Docushare-collecties stoppen en bewaren. De documenten en objecten zijn met gewone 'browsers' in te zien. De software geeft gebruikers de mogelijkheid te bepalen wie wat mag bekijken.
Docushare wordt bij Xerox gebruikt door werkgroepen die qua omvang variëren van enkele tot meer dan duizend mensen. Met de software is het mogelijk documenten, zoals ontwerpen en voortgangsrapportages, bij te werken en op te slaan. Het versiebeheer wordt daarbij automatisch door de software geregeld. Het nieuwe software-product zal in Amerika tegen het eind van het tweede kwartaal op de markt worden gebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.