EMC en BMC in kopieer-software

Schijvenleverancier EMC en BMC Software brengen twee producten op de markt die het mainframe moeten vrijwaren van tijdrovende backup-handelingen en gegevensbewerkingen. Om deze producten aan de man te brengen, sloten beide bedrijven een alliantie.

EMC brengt samen met BMC Software het pakket Time Finder op de markt, waarmee, in een fractie van de tijd die nodig is voor een volledige backup, gegevens kunnen worden afgezonderd op het opslagsysteem Symmetrix van EMC.
Het tweede product heet Data Reach en beoogt DB2-gegevens op mainframes rechtstreeks over te zetten naar een Oracle-database die op een HP-UX-systeem draait. EMC en BMC beweren dat het extraheren van de mainframe-database met Data Reach vijf maal sneller kan dan tot nu toe mogelijk was. Tevens wordt het netwerk niet belast met het transport van zeer grote datapakketten. Aan softwarebouwer BMC is de taak opgedragen deze oplossing ook naar andere platformen en databases mogelijk te maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.