Omvang websites verdubbelt

Gemeten naar het aantal pagina's zullen de websites dit jaar bijna verdubbelen. Volgend jaar zal zelfs een verdrievoudiging plaats vinden. Bovendien wordt in 1998 de omvang van de 'web-content' gemeten in megabit opslagcapaciteit drie keer zo groot.

Dit meldt het onderzoeksbureau Forrester in een recent rapport. Het toegenomen gemak waarmee web-inhoud kan worden gemaakt en de verfijndere Internet-strategieën van ondernemingen zullen voor een onafgebroken groei zorgen.
Op alle niveaus van de onderneming wordt in toenemende mate aandacht besteed aan Internet. Steeds meer afdelingen binnen een organisatie komen met gegevens en ideeën voor verspreiding via het Net te zetten. Als gevolg hiervan wordt de site groter en ingewikkelder, zo stelt Forrester. Ook het toevoegen van geluid, beelden en andere multimedia, het openstellen van archieven en de mogelijkheid om transacties via het Web te doen dragen bij tot de groei.
De managers van websites krijgen het moeilijker naarmate de inhoud vernuftiger wordt. Hoe heterogener de inhoud, de auteurs en de tools, des te moeilijker het wordt om de zaak onder controle te houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.