Candle nu ook op de AS/400

Candle, sinds jaar en dag ontwikkelaar van software die het gedrag van netwerken en applicaties rond (IBM) mainframes bewaakt, heeft nu het AS/400-platform gevonden.

Candle introduceert twee producten voor de AS/400: het nieuwe Interflow Manager, een soort elektronische inspecteur en helpdesk, en voor het Candle Distributed Command Center nu een Omegamon Monitoring Agent voor OS/400.
Wayne Walkley, bij IBM manager in de AS/400-divisie, is naar Candle overgestapt om daar de AS/400-kar te trekken. Hij verklaarde dat de MQSeries-middleware ook meer aandacht krijgt bij Candle. Daartoe zijn overeenkomsten gesloten met Aurora Systems (MQMon), IBM, Level 8 Systems en Apertus Technologies (MQView), en werden enkele bedrijven overgenomen: Amsys North America en Powerq Software. De overname van Cleversoft in juli 1996 was vooral bedoeld om nieuwe Lotus Notes-klanten te winnen en bestaande beter van dienst te kunnen zijn.IBM heeft delen van het Candle-productaanbod in zijn leveringspakket opgenomen, dat naast Tivoli gevoerd wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-05-29T00:00:00.000Z Redactie Computable