Intuit werkt samen met Fics

Intuit, de Amerikaanse leverancier van financiële, web-gebaseerde softwareproducten, wil een voet tussen de deur van de Europese bankwereld krijgen. Daartoe heeft het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst met de bancaire IT-dienstverlener Fics (Financial Information Consulting Services) gesloten.

Doel is het pakket Quicken aan te passen aan de lokale bank en in te spelen op de groeiende behoefte aan elektronisch bankieren via Internet.
Quicken is een vooral in de Verenigde Staten veel verkocht financieel pakket voor thuisgebruik. Daarnaast beschikt bedrijf over een aantal oplossingen voor ondermeer de retail-markt. Vorig jaar september startte Intuit samen met het European Technology Fund de joint venture Intuit Services Europe (ISE), bedoeld om de Europese markt te penetreren. Nu richt de onderneming haar pijlen op de Europese bankwereld.
Fics is een van oorsprong Belgische onderneming die banken een financieel rapportagesysteem aanbiedt. Ook levert Fics oplossingen voor elektronisch bankieren en de elektronische dienstverlening rond bancaire producten zoals beleggen, facturering en leasing. Fics zorgt ervoor dat de functionaliteit van Quicken wordt toegesneden op de lokale omstandigheden.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.