Spectris Gold raid-systeem Amdahl

Amdahl heeft Spectris Gold uitgebracht, een nieuw raid (redundant array of inexpensive disks) opslagsysteem. Dit nieuwe product in de Spectris-serie voor IBM's System/390 biedt ononderbroken datatoegang en tot 40 procent meer doorvoercapaciteit, zelfs als een schijfhersteloperatie wordt uitgevoerd.

bestaat uit goedkope harde schijven die minder betrouwbaar zijn dan zware opslagmedia, maar die door onderlinge informatie-uitwisseling eenvoudig te vervangen zijn. Een raid-systeem kan bij schijffouten operationeel blijven zonder informatieverlies.
De responstijd van Spectris Gold is 30 procent sneller dan bij de voorgaande versie. De mate van prestatieverbetering is afhankelijk van de applicatie en de configuratie van het gehele mainframe.
Amdahl garandeert een upgrade-mogelijkheid naar Spectris Gold voor huidige gebruikers van het raid-product. Deze upgrade kan tijdens normaal gebruik van het systeem worden uitgevoerd, dankzij de onlangs aangekondigde softwaretool Transparent Data Migration Facility (TDMF).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.