Progress koopt Java-starter Apptivity

Voor een bedrag van 13 miljoen dollar heeft Progress het piepjonge bedrijf Apptivity gekocht. Volgens Progress is Apptivity de enige tool waarmee meerlaagse Java-applicaties gebouwd kunnen worden.

Deze acquisitie is om twee redenen belangrijk voor Progress. In een vroegtijdig stadium krijgt het een belangrijk aandeel in de snel groeiende Java-markt en het poetst hiermee zijn imago als innovatief bedrijf op.
Het product wordt niet in de bestaande Progress-tools geïntegreerd, maar volgens Alsop er wel op afgestemd. Apptivity bracht de eerste versie van zijn product nog geen drie maanden geleden op de markt. Toch heeft Progress vertrouwen in het jonge en slechts vijftien medewerkers tellende bedrijf. Over ongeveer een à twee maanden zal het Java-product via Progress verkrijgbaar zijn. Apptivity wordt een productafdeling van Progress. Het bedrijf blijft zelfstandig, overhead-functies als verkoop en administratie zullen naar het moederconcern verhuizen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.