3Com met Siemens in IP-telefonie

Telefoneren via het intranet/Internet wordt door steeds meer bedrijven in de telecommunicatie- en de netwerk-branche als dè groeitechnologie voor de nabije toekomst gezien.

3Com en Siemens AG bundelen hun krachten. Dit samenwerkingsverband is bedoeld om deze in embryonale fase verkerende techniek tot wasdom te brengen. De alliantie die gezamenlijk onderhoud, verkoop en ontwikkeling omvat, moet in de komende vijf jaar (cumulatief) een half miljard dollar omzet opleveren.
Siemens gaat de Hicom bedrijfstelefooncentrales 'harmoniseren' met bepaalde producten van 3Com. De overeenkomst richt zich in de eerste plaats op het aanbieden van IP-telefonie op een intranet. Zij bestaat uit drie onderdelen. Siemens en 3Com zullen gezamenlijk de verkoop en ondersteuning op zich nemen van nieuwe, nog te ontwikkelen Lan/telefonie-applicaties en apparatuur. Ten tweede zal men samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. En ten slotte zal 3Com zijn Transcendware-software in licentie geven aan Siemens.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.