Explorer 4.0 eind september beschikbaar

De officiële release van Microsofts Internet Explorer 4.0 zal op 30 september worden vrijgegeven. Nieuw in deze versie zijn ondermeer de Active Channels waarmee via push-technologie automatisch de inhoud van vooraf opgegeven web-pagina's op de PC wordt gezet, en de integratie van de browser met de Windows-desktop.

Internet Explorer 4.0 is vanaf genoemde datum gratis beschikbaar op de web-site van Microsoft:http://www.microsoft.com/ie/.
Ook is het mogelijk een exemplaar op CD-Rom te bestellen. Dit om lange downloadtijden te voorkomen. De CD-Rom met de uiteindelijke versie voor Windows 95 en NT (andere versies zijn nog niet beschikbaar) kan tot en met 19 september 1997 worden besteld via:http://www.microsoft.com/ie/. De verzendkosten bedragen 25 gulden (exclusief BTW). Verzending vindt plaats op 30 september. Het product zal beschikbaar komen in alle Europese talen.
De introductie van Versie 4.0 wordt opgeluisterd door een vijf uur durende TV-show, zo wordt aangekondigd op het Internet. Het zien van deze uitzending kost echter zo'n 15 dollar via betaal-TV-zenders als DirecTV. In Nederland zal Internet Explorer 4.0 officieel door Microsoft worden geïntroduceerd, tijdens de beurs 'Internet in Business' die op 29 en 30 september wordt gehouden in de RAI te Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-08-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.