Platform-onafhankelijke browser Persoft

Persoft lanceert een nieuwe Persona-productlijn voor intranet. Hiermee kunnen gebruikers via een standaard webbrowser toegang krijgen tot bedrijfskritische applicaties op centrale computers.

De Amerikaanse leverancier van software om PC's methost computers te verbinden, verwacht de producten vooral aan de gezondheidszorgsector en de overheid te slijten.
Door de groei van intranet en de opkomst van extranet is volgens de leverancier behoefte ontstaan om vanuit één interface verschillende platformen (zoals legacy-systemen op mainframes, Vax, Unix of AS/400) te bereiken. De op Java gebaseerde browser is platform-onafhankelijk en draait op desktop-PC's, Unix-werkstations, Mac's en netwerkcomputers. Persoft heeft, om het gebruiksgemak te vergroten, hyperlink- enhot spot-technologie toegepast. Verder converteert een zogehetendialog view-optie automatisch het standaard groene scherm van de 'host computers' naar een grafische gebruikersinterface.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.