Storagetek ook op mkb-markt

Storagetek, leverancier van grote opslagsystemen voor mainframes, benadert nu ook in Nederland het midden- en kleinbedrijf met opslagsystemen voor 'middelzware computers'. Van oudsher is deze servermarkt voornamelijk in handen van IBM.

Hans Middelburg, de nieuwe directeur van Storagetek Nederland, zegt niet bang te zijn voor 'Big Blue'. "Onze grootste concurrentie komt juist van in-house ontwikkeling; bedrijven die zelf een opslagsysteem gaan opzetten", legt Middelburg uit. Eén van de problemen waar Storagetek tegen opbokst, is het relatief kleine marktaandeel en daarmee ook het imago in Nederland. Middelburg verandert dus veel aan zijn bedrijf om het ook buiten de mainframe-wereld als opslagspecialist te profileren. "Dat omvat ook een mentaliteitsverandering bij Storagetek zelf. Eerst hadden onze verkopers elk één grote klant. Nu gaan we naar diverse, kleinere klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-26T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.