3Com en Newbridge/Siemens versus Cisco

3Com, Newbridge en zijn oude partner Siemens gaan samen carrier scale internetworking-apparatuur op de markt brengen. Met deze apparatuur kunnen telefoonmaatschappijen en dienstenaanbieders op Internet hun bestaande netwerken vernieuwen.

Volgens Cisco's technologie-chef Edward Kozel toont de samenwerking aan dat de drie niet in staat zijn afzonderlijk de aanval in te zetten.
Newbridge/Siemens bouwt switches voor telefoonmaatschappijen. 3Com voegt daaraan zijn apparatuur voor de datacom-markt toe. Daarmee geven de drie bedrijven een illustratie van de voorspelde integratie van het telefoonnet met computernetwerken.
De Newbridge 36170 ATM-switch, ontwikkeld met Siemens en de hoeksteen van Newbridge's omzet, verkoopt momenteel goed. Op 18 september jongstleden maakte Telecom New Zealand bekend dat het dergelijke centrales aanschaft voor het nationale telefoonnetwerk. Op 3 september tekende het bedrijf een groot contract van naar schatting driehonderd- tot vijfhonderd miljoen dollar getekend met British Telecom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-10-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.