Novell komt met Webpublisher software

Novell komt met de Webpublisher, software waarmee het mogelijk is via Groupwise elektronische documenten op het Web te publiceren. Dat alles zonder de kennis van een webmaster nodig te hebben.

Al geruime tijd geleden lanceerde de netwerkleverancier dit project onder de codenaam 'Jefferson'. Nu is een testversie beschikbaar. Met de software kunnen computergebruikers allerlei documenten op het Web zetten. Of het document nu aangemaakt is door een tekstverwerker, spreadsheet of presentatiegraphicsprogramma. De file-formaten van zo'n 250 verschiillende applicaties worden ondersteund. Voor het publiceren moet men beschikken over de jongste Groupwise 5.2 server, de e-mail server van Novell.
Met Webpublisher moet het uitgeven en beheren van documenten op zowel een intranet als het Internet gemakkelijk worden. Webpublisher kan voorlopig gratis via het Internet opgehaald worden. Volgend jaar april zal de software ongeveer 2500 dollar gaan kosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-10-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.