Boole & Babbage kiest voor NT

"Wij gaan volledig voor Microsoft", aldus Saverio Merlo, marketingdirecteur van Boole & Babbage. De nieuwe Explorer productlijn van de leverancier van beheergereedschappen voor heterogene IT-infrastructuren, zit vol Microsoft-technologie.

De console vanwaar het beheer plaatsvindt, draait niet meer op Unix, maar op NT. De architectuur is verder gebaseerd op het Common Object Model (Com).
Boole & Babbage meent dat op Com gebaseerde technologie superieur is aan Corba. Daarnaast is een belangrijk voordeel dat er maar één NT bestaat, terwijl er meerdere Unix-dialecten bestaan. Het telkens aanpassen van software voor alle Unix-smaken bevalt het softwarebedrijf niet langer. De object-georiënteerde architectuur staat overigens wel toe dat de nieuwe Explorer-producten samen met de 'oude' Unix-producten gebruikt kunnen worden.
Boole & Babbage behaalt 45 procent van zijn omzet van 195 miljoen dollar in Europa en 37 procent in de Verenigde Staten. Producten voor Windows NT zijn steeds belangrijker voor de omzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-14T00:00:00.000Z Redactie Computable