Java-gereedschap voor web-ontwerpers

Netscape brengt een pakket op Java gebaseerde gereedschappen voor web-ontwerpers. Met Suite Tools 2.0 kunnen zij intranet-, extranet- en Internet-applicaties ontwikkelen door Javabeans 'aan elkaar te koppelen'.

Suite Tools 2.0 maakt volgens productmanager Rick Fleischman volledig gebruik van de mogelijkheden binnen het Netscape One ontwikkelplatform. "We roepen al tijden dat Netscape One hèt platform is voor het ontwikkelen van extranets. Met dit 'gereedschappakket' leveren wij het bewijs."
Volgens analisten is Suite Tools 2.0 van hetzelfde niveau als Javastudio van Sun. Zij denken echter dat het product van Netscape beter zal aanslaan omdat dit bedrijf aanmerkelijk sterker vertegenwoordigd is in de Internet-wereld. "De Netscape websites geeft hen de mogelijkheid om de Suite Tools 2.0 veel beter onder de aandacht te brengen van ontwikkelaars", aldus Tim Sloan van de Aberdeen Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-11-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.