Managed hosting door True

PSI Net benadert Europese markt

 

PSI Net, 's werelds grootste internationale commerciële Internet-provider, begeeft zich met de opening van kantoren in Nederland en België nu serieus op de Europese markt.

Het bedrijf meent de concurrentie op dit gebied de loef af te steken door aanvullende dienstverlening met garanties te bieden. "Wij verschaffen het bedrijfsleven professioneel toegang tot Internet via onze eigen wereldwijde backbone", verklaart Moos Bulder, directeur Benelux van PSI Net.
Deze Internet-provider biedt niet alleen toegang, maar werkt ook samen met diverse firma's om aanvullende diensten te leveren. "Met het betalingssysteem van Worldpay doen wij bijvoorbeeld aan elektronische commercie", legt de Benelux-directeur uit. Verder verzorgt zijn bedrijf via partners ook het ontwerpen, beveiligen en huisvesten van zakelijke websites. Hierbij stelt PSI Net wel een ondergrens. Deze provider wil niet het midden- en kleinbedrijf veroveren. "Onze klanten zijn bedrijven als Boeing, United Airlines, IBM, Unisys, Intel, Apple en de First Union Bank", aldus Bulder.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/210449). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×