3Com verbetert netwerkbeheer

3Com heeft gisteren een sterk verbeterde versie van zijn Dynamic Access-software uitgebracht. Deze verbetert de prestaties en het beheer van netwerken door nic's (netwerk interface kaarten) meer intelligentie te geven. Dynamic Acces 1.5 moet in het eerste kwartaal van 1998 verkrijgbaar zijn.

multicasting technologie, Fast IP (Internet Protocol), 3Coms eigen technologie voor IP-switching, Distributed Remote Monitoring en software voor het toekennnen van prioriteiten aan datastromen. De laatste mogelijkheid is in te stellen op programma's, gebruikers en netwerkroutes. Het beheer van de applicatie is in handen van een onlangs aangekondigdemanagement agent van Tivoli Systems.
De ondersteuning van Fast IP verhoogt de netwerkprestaties en vermindert knelpunten door de werkbelasting efficiënter te verdelen over de aanwezige routers en switches. 3Com is overigens lang niet de enige firma die dergelijke netwerksoftware levert. Het is wel één van de weinigen die dergelijke mogelijkheden biedt op gewone PC's.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.