Datawarehousing in Repository Microsoft

Microsoft heeft gisteren een aantal voorstellen getoond voor datawarehousing-uitbreidingen op zijn Repository. Deze voorvertoning maakt deel uit van een open design review process, waarmee men tot februari volgend jaar reacties van alle betrokken partijen wil verzamelen.

De uitbreidingen zijn het resultaat van een samenwerking - sinds afgelopen juli - met Platinum Technology. Voor die tijd werkte Microsoft op Repository-gebied samen met Texas Instruments Software, maar die tak van Texas Instruments is inmiddels overgenomen door Sterling Software.
De beoordelingsperiode start vandaag met de vrijgave van de voorlopige specificaties van uitbreidingen op het Open Information Model van de Repository, gericht op gegevenstransformatie services en online analytical processing (olap). Zij vormen volgens Microsoft twee van een reeks informatiemodellen die aan de Repository zullen worden toegevoegd om een zo breed mogelijk scala van compatibele producten te kunnen ondersteunen. Informatie over het verkrijgen van een kopie van de specificaties en hoe daarop te reageren is te vinden ophttp://www.microsoft.com/repository/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.